Pomazánka z bezpluchého ovsa

200g bezpluchého ovsa

sušená rajčataIMG_2597

česnek

cibulka

lahůdkové droždí

himalájská sůl

1 mražená zelenina:mrkev, hrášek, kukuřice 

————————————————

Oves povaříme, mezitím napařujeme mraženou zeleninu. Pokud máme raději výraznější pokrmy, lze mrkev, hrášek a kukuřici vyměnit za zeleninu pod svíčkovou. Jakmile je vše měkké, vložíme do mixéru společně s česnekem, cibulkou, lahůdkovým droždím a himalájskou solí. Umixujeme, ne však úplně najemno, ale nahrubo. Do hotové směsi přimícháme jemně posekaná sušená rajčata, dozdobíme vlašskými ořechy a servírujeme, můžeme vyzkoušet mou milovanou variantu, s kedlubnovými plátky, na které pomazánku namažeme.

 

Kontakt

Mgr. Zuzana Švédová, DiS.
Poradna po předchozím objednání.

Skype: poznejsvezdravi

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode