Salát z červené čočky

lentil100 g červené čočky

1 červená paprika

petrželová nať, Nori řasa

sušená rajčata

lahůdkové droždí, česnek

lahůdková cibulka

himalájská sůl

slunečnicové semínko

————————————————————————-

Červenou čočku povaříme, stačí 10 minut, nemusíme namáčet. Lze dopřát také miminkům od ukončeného 8. měsíce. Tento druh luštěniny nenadýmá. Pamatujme na to, že abychom pospojovali všechny esenciální aminokyseliny, promíchejme s troškou mořské řasy. Já používám Nori. K hotové čočce nakrájíme papriku, přidáme sušená rajčata, cibulku, bylinky, posypeme semínky a podáváme. Užívejme, jídlo je dar a naším největším štěstím je jej sdílet…

 

Kontakt

Mgr. Zuzana Švédová, DiS.
Poradna po předchozím objednání.

Skype: poznejsvezdravi

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode